Aktiviteter

Eurasier promenad i Rudan

2016-03-21

Hej!

Lördagen den 9 april klockan 12 i Rudan tänkte vi ta en vår promenad i Rudans härliga natur, låter hundarna springa lösa på en äng och de som vill tar med sig fikà och jag tar med grillkol till Er som vill grilla korv.

Är det någon/några som vill prova på att lägga/gå spår så tar jag med mig lina och så lägger vi lite spår när vi kommer fram och låter hunden/hundarna gå lite senare.

Är det någon som känner att de behöver få tips om något så går vi igenom det och om det är fler som vill så kan vi träna det tillsammans.

Det är många som är intresserade av våran underbara ras och är du en av dem och vill följa med så är du varmt välkommen.

 Vi träffas på parkeringen vid Handens Scoutkår Rudanvägen 5 136 50 HANDEN (Nedre Rudan)  

 Välkomna!  

Camilla

 
Vägbeskrivning Vi har vår scoutlokal i ett rött hus som ligger längs Rudanvägen vid Nedre Rudan. Med bil: - Kör väg 73 (Nynäsvägen) mot Nynäshamn, kör av vid avfart Jordbro. - Sväng höger och kör tills du kommer till en rondell, där kör du rakt fram. - Sväng vänster in i Jordbro industriområde. - Sväng vänster in på Rudanvägen. - Kör ca: 1 km, vårt hus är första huset på vänster sida. Med tåg: - Åk pendeltåg mot Västerhaninge, kliv av vid Handenterminalen. - Gå i tågets färdriktning på perrongen och upp i gångtunneln över spåret, där   går du höger och sen ner för trapporna. - Gå längs grusvägen rakt fram förbi Rudans ängar. Vårt hus är sista huset på   höger sida. GPS-koordinater N 59.16056, E 18.13019

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden