Aktiviteter

Vårens kennelträff

2014-03-06

Nu är det dags att boka in vårens kennelträff. Du som är intresserad och är nyfiken på hur vår underbara ras är, följ med oss på vår promenad i Rudan. Valpar från Kvarnsjölidens Tilde är som vanligt alltid välkomna på våra träffar.

Jag har bjudit in Emma Willblad, se nedan och jag kan lova att Ni inte vill missa detta, då Ni kommer få en massa kunskap med Er hem.Jag har gått flera kurser, hudpromenader med aktivering hos Emma och varje gång växer jag som ledare för mina hundar och får mer tips om hur jag skall jobba för att komma över vissa jobbiga situationer som uppkommer i vardagen med mina hundar.

 

Kennelträff i Rudan den 10 maj kl.13:00 (samling vid scoutstugan) Alla tar med eget fika eller om man vill grilla så har jag med mig grillkol.

Jag har bjudit in Emma Willblad som skall ge oss lite hjälp/tips med vardagslydnaden. Emma driver Ego Dog´s AB som erbjuder kurser, läger, och hunddagis. Emma är känd världen över för sina fantastiska freestyleprogram med hunden Csar och hon har även varit med och lanserat freestyle i Sverige. Du kanske även känner igen Emma Willblad från TV rutan eller från en hundtidning eller dagspress. Emma och hennes hundar deltar flitigt i olika typer av medier, bland annat har Emma och hennes hund blivit inbjudna till Oprah Winfrey och deltog där med en fantastisk show.

Mer om Emma http://www.emmawillblad.se/

 

Handens Scoutkår Rudanvägen 5 136 50 HANDEN (Nedre Rudan)  

 

Vägbeskrivning Vi har vår scoutlokal i ett rött hus som ligger längs Rudanvägen vid Nedre Rudan. Med bil: - Kör väg 73 (Nynäsvägen) mot Nynäshamn, kör av vid avfart Jordbro. - Sväng höger och kör tills du kommer till en rondell, där kör du rakt fram. - Sväng vänster in i Jordbro industriområde. - Sväng vänster in på Rudanvägen. - Kör ca: 1 km, vårt hus är första huset på vänster sida. Med tåg: - Åk pendeltåg mot Västerhaninge, kliv av vid Handenterminalen. - Gå i tågets färdriktning på perrongen och upp i gångtunneln över spåret, där   går du höger och sen ner för trapporna. - Gå längs grusvägen rakt fram förbi Rudans ängar. Vårt hus är sista huset på   höger sida. GPS-koordinater N 59.16056, E 18.13019

  

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden